Originally Posted by gionloc:
nu, n-as obliga pe nimeni sa vada Felicia!
l.e. - ce voiam sa spun e ca oricit o fi el de Nolan, filmul asta e cam vraiste in idei, e infiorator de plat. asa ca n-as obliga pe cineva sufere inca o spalare de creier tehnica.
|
si tu esti la fel de plat...cred ca ai suferit o spalare de creier de cel putin 10 ani asa...
@ Pitbull frumoasa cronica... este parerea ta, ti-o accept asa cum este... insa desi nou pe-aici am observat un aer de superioritate pe care-l aplici majoritatii cand vorbesti... inteleg, poate ai o scoala mai buna, poate ai primit o educatie mai buna fata de multi de pe-aici si asta se vede, dar de ce trebuie sa arunci cu noroi in stanga si-n dreapta doar ca sa arati cu ce inteligenta superioara ai fost inzestrat nu inteleg... este mai bine sa fiu obiectiv si simtit decat sa-mi astern ganduri savant-poetice intr-o lectura pe care marea majoritate care o citesc nici macar nu o inteleg... Sa folosim un limbaj academician pe un forum unde cu parere de rau socializeaza multi "incuiati" mi se pare un aer grav de superioritate, o fudulitate romaneasca comparabila cu esenta unui virgin ce se-arunca in discutii intime dupa ce-a zarit prima coperta playboy... inteleg totusi ca in cazul tau acest playboy nu e la prima coperta dar ar trebui poate sa abordezi subiectele cu mai mult tact si rabdare...
In rest frumoasa cronica, nu-ti impartasesc toate ideile, am sa vin si eu cu o cronica probabil asta seara dupa ce vad a doua oara filmul.... Scuza-mi abordarea putin directa, poate e doar o prima impresie gresita...