Thread: "Inception"
View Single Post
Old 24 Jul 2010, 14:05   #82
buticut
Guru

buticut

5 Pagini si doar un singur review din partea unui forumist! Cut it out guys!
Nu stiu cat de mult a influentat incasarile moartea lui Ledger in cazul lui TDK, fiindca daca ar fi fost decisiv pentru box office, atunci si The Imaginarium ar fi avut incasari mari. Au fost mai multi factori care au contribuit la succes, in primul rand campania de marketing excelenta - reclamele promotionale erau all over the place, in al doilea rand reputatia regizorului, care si cu Batman Begins avusese incasari mari si in al treilea rand interesul de a vedea un nou Joker, mai ales ca dupa primele trailere si clipuri toata lumea era like WOW! This looks awesome! Personal cred ca tot ar fi facut sute de milioane indiferent de soarta lui Ledger , pentru ca din pacate oamenii nu sunt chiar atat de sentimentalisti. Michael Jackson avea mai multi fani si This Is It a avut incasari mult mai mici.

Am vrut sa merg pe 29 la Inception, dar s-au rezervat toate locurile pana m-am desteptat .