Lost. Don't get me wrong - am fost their no 1 fan for 3 seasons... apoi circumstantele vietii mele au facut sa nu mai am calculator la dispozitie, apoi timp de seriale samd. Acum cand am reinceput sa ma uit de vreo ceva vreme mi-am dat seama ca serialul asta e prea mult un puzzle si prea putin entertainment. Adica ma uit la doua episoade si imi dau seama ca s-au intamplat atatea chestii care nu pareau importante la momentul respectiv, dar acum (respectiv in sezonul 4) sunt esentiale si totul e atat de incurcat si a trecut si timp si parca nu sunt sigura ca vreau sa imi pierd vremea doar ca sa vad the end. Mai ales ca prietenii care mi l-au recomandat in the first place sunt si ei cam dezamagiti si, fara sa intre in detalii, mi-au zis ca raman many ananswered questions... asa ca... Poate mai bine un serial cu 3, cel mult 4 serii, dar care sa aiba inteles, sa iti ramana personajele in memorie si sa nu trebuiasca sa iti pui chiar atat de multe intrebari.