View Single Post
Old 20 Jul 2010, 02:10   #28
Judex
Banned

Judex

Eu am inteles ce vrei tu sa scoti in evidenta, Hera, dar ai un stil deseori insuportabil de a pune problema. Nu ma asteptam si nici nu am nevoie sa fiu consolat pe forum, pentru asta exista o persoana care si-asa se-ntrece cu masura in plan real. Tot ce-mi doresc acum aici este solidaritate intru normalitate.

Blocul asta in care locuiesc si cartierul in general erau percepute ca fiind populate de oameni fini, cu o stare sociala peste medie. De cativa ani situatia asta s-a degradat infiorator si am ajuns la lupte de strada. Culmea, interventia autoritatilor a fost prompta, dar nu sunt foarte convins ca lucrurile se vor desfasura simplu, intrucat agresorii pareau a se intelege de minune cu politistii. Probabil ca oamenii legii incercau sa zambeasca pentru a tine situatia sub control, dar nu poti fi sigur niciodata. Apropo, erau foarte incantati de filmul 'Politist, adjectiv' - le-am tinut o scurta prelegere despre constiinta, asa cum reiese din pelicula lui Porumboiu, de se stransese toata sectia in juru-mi si le-am castigat simpatia, desi dobitocii aia de cocalari facusera tot posibilul sa ma zugraveasca intr-o lumina nefavorabila, pentru ca genul asta de indivizi prezinta o caracteristica esentiala: tupeul. Tupeu de borfas nu e vorba-n vant. Noroc ca arta filmului este o arma puternica si eficienta.

LE
Pit, sa-i fi vazut cum se chinuiau sa pronunte Österreichische!

Last edited by Judex : 20 Jul 2010 at 03:58.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif