Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 18 Jul 2010, 12:36   #932
djinjis
Guru

djinjis

Pacat ca nu am timp in perioada asta.

Am putea incepe cu scena din hartia va fi albastra.

in fata tab-ului se afla un soldat al armatei romane, ud din cap pana in picioare. Afara senin. Cu o fata trista se cazneste sa-si stoarca hainele, efort cam fara rezultat. El strange totusi constiincios uniforma, bucata cu bucata. Subit, doua pungi cu apa il iau din plin. Cu apa curgand siroaie pe fata el izbucneste: "Pastele mamii voastre de bucuresteni imputiti" Ura ii schimonoseste fata. Smulge automatul de pe umar si incepe sa descarce rafale inspre blocul de langa el. Colegii lui tresar de pe unde se afla si incep si ei sa traga, in toate directiile. Ca intr-un joc de domino focuri de arma izbucnesc in tot mai multe zone ale orasului.

cut to

Prim plan cu un ofiter, tocmai se opreste din izbit cu sabia. Acesta zbiara: "Chemati si minerii"
(ca sa stiti si voi cum a inceput revolutia din '89)

Alta scena. Intr-o camera de hotel, venite ca una dintre ele sa avorteze, doua hoarce, respectiv foarte urate. Viarel aka Domnu' Bebe(sursa imdb) da sa-si tine discursul din inertie cand ceva, probabil instinctul de conservare il opreste. Viarel: "Draga fata, pentru tine avortul e gratis."

cut to

Viarel tasneste afara din camera urmat de hoarca nr.2. Hoarca:"Dar totusi, am dori sa va aratam recunostinta..." Viarel zbiara deznadajduit "Dar nu e nevoie, va asigur" Arunca o privire rapida spre lift si se decide, o zbugheste pe scari in jos. Apare si hoarca nr.1 cu priviri flamande/hulpave. Cele doua raman in hol privind inciudate in urma "binefacatorului..."

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw
djinjis is offline   sendpm.gif