View Single Post
Old 18 Jul 2010, 09:11   #438
djinjis
Guru

djinjis

Inceputul d la hartia va fi albastra nu e rau, cand stau coclitii aia si-i surprinde rafala. ca dupa aia, cand a inceput sa se izmeneasca nasosu' ala de la vodafone nu am mai putut sa ma uit la film, e partea a doua. trrebuia sa-l inhate pe pinochio, sa-i vare degetele-n nari, sa-l tarasca asa prin parcare si sa-i arda cateva picioare peste bot. ar fi iesit spectatorii de la film strigand "ole". eh, nu stiu astia ce-i place la public.

ce parodie s-ar putea face dupa minimalisme, ma trec fiorii. care ati vazut derby si colivia, imaginati-va scena in care se cearta aia doi in derby, ba ca steaua, ba ca dinamo, ba ca p!%d@ lu' fica-ta de fapt, si tata socru ii arde o palma, ala micu' cade sub masa, dar se ridica fulgerator si-l arde cu colivia-n cap.

minimalismul este film facut rudimentar. miscare simplista de camera (aparent simplista, cum ar replica niste personaje parca scoase din piesele lu' Caragiale, d p aici) dialoguri ultra banale (aparent ultra banale), subiectul filmului de obicei cate o patzanie adunata de prin ziar (aparent patzanie, aparent ziar). nu prea ai ce sa gresesti. in momentul in care incerci ceva mai complex, sansele sa nu iasa bine cresc. baietii nostri insa sunt modesti, se intind cat le e plapuma. atata pot atata fac.
bravo lor. sa iti stii locul e o chestie de bun simtz. cu asta cred ca am rez si intrebarea daca va exista la noi film dupa minimalism. niet.

http://www.youtube.com/watch?v=JD177l2DNtw

Last edited by djinjis : 18 Jul 2010 at 09:14.
djinjis is offline   Reply With Quote sendpm.gif