View Single Post
Old 17 Jul 2010, 16:34   #18
Judex
Banned

Judex

Imi place forumul asta, era musai sa readuc topicul asta in discutie. Avem situatii halucinante - flooderi, spammeri, tot felul de imbecili care noteaza filme, fac aprecieri si dau verdicte fara sa-i recomande absolut nimic, cu formulari de genul "Keira (n.m. Knightley) m-a dezamagit, jalnica interpretare", nu tu argumentatie, nimic, nimic, de parca, pe de o parte, ar fi colectat impreuna in copilarie maculatura, sticle si borcane si fructe de padure si-ar fi fugit trimestrial la cofetarie cu fondul clasei sa linga savarine, iar pe de alta parte, de parca ar fi toti niste mici Stanislavski. Si-apoi sunt emise suspendari pentru "limbaj trivial" sau "jigniri", pe fondul pledoariilor la buna-cuviinta.
Pai uitati aici hal de scandal intru ipocrizie:
http://www.nydailynews.com/gossip/20...lor_slang.html
Da, i-a scapat lu' Madam Fonda o 'pizda' in loc de 'vagin' si i-a sarit in cap toata America, in frunte cu presa la fel de imbecila ca la noi: dupa ei, termenul 'cunt' este 'offcolor slang' si un eufemism pentru 'vagin'.
Geniale cel putin doua comentarii:
Quote:
The_Editor
10:20:37 AM
Feb 15, 2008
This is GREAT... It's WONDERFUL.... I've made up my mind to start immediately on my next screenplay titled "The *** Monologues" .... Now if only I can get George Bush for the lead.... I need a gotdamm drink. Enjoy the weekend New York.

northreilley2
1:14:33 PM
Feb 15, 2008
You know, what really has got me more distracted than what Jane Fonda said is the word "euphemism" in the caption to the photo at the top of this article. Obviously whoever wrote the caption hasn't got a clue to what that word means. Let me help: ****** is a euphemism for c*nt. C*nt is not a euphenism for ******; that is, unless the writer thinks the word v*gina is more offensive than ****.
Da, stiu, e veche povestea, dar atat de actuala in tara celor care-si prezinta superstitiile drept credinta si fatarnicia - buna cuviinta.
Iar daca vreti eufemisme, luati de-aici eufemisme:
http://www.youtube.com/watch?v=ed9VX...eature=related
Apropo de 'slang' - stiti ce-nseamna in argou un Jane Fonda?
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif