În atenția Pitbullului și a acoliților săi: vă rugăm să luați notă de faptul că sunteți în inferioritate numerică netă. Eu când n-am fost de acord cu ceva, am inițiat un sondaj și m-am supus voinței majorității. E nedrept ca o mică minoritate să ceară suprimarea unor opinii cinice, dar sobre în fond.
Pentru cei care nu știu, să menționăm că în tinerețe însuși Pitbull a conceput și realizat un film artistic de lungmetraj în care profanarea de cadavre e prezentată în cheie comică.
Pentru ei și pentru ceilalți: profitați de aceste tragedii mediatizate și reflectați. Nu cumva și în preajma voastră există persoane deprimate - rude, prieteni, colaboratori, oameni deznădăjduiți care ar trebui ajutați înainte de a fi prea târziu? Vă dau numai un exemplu: A încercat cineva să vadă ce mai face dragomara, dacă mai trăiește, dacă se simte singură, dacă e deprimată?
Originally Posted by paul_aramis:
acu' o dai pe sinistru, da nici asta nu ştii ce înseamnă. în privinţa altor ţări, îţi recomand să te mai plimbi prin ele, poa' dai de vreun accident să îi vezi pe ăia cum se dau grămadă să facă poze şi filmuleţe cu mortu'. cu cât mai mult sânge, cu atât mai bine.
|
Dom'le, eu nu-i acuz pe cei care filmează asemenea lucruri. E curiozitatea lor, iar pentru reporteri e o obligație de serviciu. Eu semnalez numai lipsa de discreție a autorităților, și nici măcar a executanților, ci a celor care ar trebui să includă în regulamentul echipelor de intervenție camuflarea operațiilor cu cadavre. Eu asta spuneam, Paule, că în alte țări se întind prelate și nu se poate vedea nimic nici măcar din helicopter.