View Single Post
Old 15 Jul 2010, 14:14   #32
Chambord
x

Chambord

Fargo, Breaking the Waves. Au fost aproape. Dar fiecare m-a enervat cu ceva. Fargo ar fi fost mai eficient daca era mai putin grafic, mai stilizat, mai simbolic, asa ca A Serious Man (am si zis la topicul ASM ca mi se pare cel mai matur film al lor, ma rog, o parere total personala si ne-impartasita, cred, de nimeni ). Dead Man al lui Jarmusch nu l-am vazut, dar e din '95.

Vazandu-ti semnatura mi-am adus aminte cat m-a enervat si Inland Empire Cat de perfect incepe (prima jumatate) si cat de nedezvoltat pare in a doua parte. In afara de Laura Dern (wow), mi-a placut foarte mult scena cu Grace Zabriskie (o carutza de Oscaruri secundare s-au dat pentru performance-uri mai scurte si mult mai slabe) dar a lasat-o balta, plus polonezii, plus Billy, plus sotul, etc, toate excelente la inceput dar pareau mai mult vehicule secundare (nedezvoltate) pt Laura, in final. iar dansul de la sfarsit il pot compara doar cu episodul final din Lost, ca efect Un exemplu clar de film de 9 care ma enerveaza pt ca il vedeam la inceput ca pe un 10 clar.

Last edited by Chambord : 15 Jul 2010 at 14:27.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif