View Single Post
Old 13 Jul 2010, 10:36   #4
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Originally Posted by Federico:
Dupa parerea mea, daca chiar vrei sa "patrunzi" aceasta arta, cartile sunt un element mai mult decat esential. Din pacate nu si suficient.
Problema numelor (filme si regizori) e una destul de banala; bornele cinematografice se descopera destul de usor si timpuriu. Daca nu ai facut-o inca (desi nu pareai genul; poate te astepti la ceva mai ezoteric) ... netul e ticsit de topuri, chiar si IMDb e impartit pe decade si nu-i rau deloc.
Sau alt exemple: http://www.films101.com/

Ma gandeam ca acest topic sa constituie un punct de plecare pentru tinerii forumisti. Evident ca procesul de patrundere a cinematografiei este unul complex si de durata, dar m-am gandit ca am putea deschide cumva mintile noului val ( ca tot se poarta sintagma) de spectatori de film care-si duc veacul prin cafenele, discutand despre tzoale si fotbal. Sa le aratam ca exista si altceva dincolo de albastrei si vampiri amorezati. Stiu de carti, stiu de topuri, am vazut si ceva filme la viata mea, dar de ce sa nu vorbim si aici despre asta, chiar si prin banala listare a unor nume de regizori si filme?!

Mersi pt efort, Win.
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif