Originally Posted by Pitbull:
Revin:
1) Care sunt, concret, acele "valori care care promoveaza spiritul romanesc, cultura romaneasca, istoria romaneasca"? Nume, titluri, proiecte, etc., din aceastä categorie, pe care C.N.C.-ul nu le sustine (dacä existä, evident...)
2) "Experimentele minimaliste care omoara arta" e o alegatie la fel de inteligentä ca "Ploaia care se pierde în cosmos". Filmele minimaliste, atât cele experimentale, cât si celelalte, nu omoarä arta - dimpotrivä, o duc înainte, o înnoiesc, o redescoperä, o înnobileazä. Renuntä la tezismele idioate si veninoase, te faci de râs.
3) Idem întrebarea 1): DEFINESTE, CU EXEMPLE CONCRETE, acele filme care, pe lângä actualele opere minimaliste, "sa conserve identitatea romaneasca", care, "incluse intr-o ipotetica «capsula a timpului», sa dea peste zeci de ani masura culturii romanesti."
L.E.
Apropo de "n-am înteles nimic".
Reciteste mesajul de mai sus, si vezi cât de ilogic e.
Ai apropo de "mafii":
Nu stiu dacä în lumea asta existä vreo cinematografie nemafiotizatä.
Ceea ce stiu, e cä România e un päienjenis de mafii pe toate pärtile.
Dacä în situatia asta o mafie a valorilor superioare înlocuieste mafia non-valorilor absolute, nu pot decât sä mä bucur.
|
e acelasi stil al tau, de contrazicere de genul "ba pe-a ma-tii", fara argumente.
mai iei cu gura mare, in speranta ca fac eu clontzul mai mic.
nu e nimic ilogic cand vorbesc de "mafiii".
s-au schimbat vreo trei ministri la cultura de cand mungiu and comp vor sa schimbe regulamentul cnc si n-au reusit.
de ce oare? o fi "garda veche" atat de influenta? nu cred.
sa fim realisti si seriosi!
fiecare regizor din noul val e si producator.
oamenii astia TRAIESC din banii CNC.
pentru ei e vitala finantarea CNC.
asa ca nu vor omori niciodata vaca de muls numita CNC.
a, daca ar pune mana pe ea integral, da, atunci ar fi exceptional pentru ei!
dar uite ca nu se poate.
problema lor e ca tot ce nu e pentru ei, sunt bani risipiti aiurea!
nu, zau?
luand-o strict dpv financiar, nu e deloc asa.
2000 - 3000 de spectatori adusi in sala de cinema e fix pula. pentru banii investiti de CNC, e fix zero.
din 2007, premii ioc.
din 2007, spectatori ioc.
si atunci, spune-mi, de ce atata bataie pe CNC?
de ce sa mai dea CNC bani?
de ce tacerea lui mungiu and comp?
in 2007 aveau glas.
acum, nu mai au.
de ce?
e foamea mare?