buuuun, hai sa vorbim despre cinematografia actuala, care include si "noul val".
mai fratilor, dar chiar oamenii astia, care fac filme "de arta" cu zero premii si zero spectatori, chiar nu-si fac griji cu viitoarea finantare din partea statului?
dincolo de partea poetica a afacerii, puiu @comp nu se gandesc la treaba asta: "mai, dar cnc-ul asta, cat o sa ne suporte experimentele"?
e vorba de trei sau patru sute de mii de euro in medie....e o suma de bani intr-o romanie bagata in rahat pana in gat!
adica cat pot fenta statul asta cu experimentele mele? asa ar trebui sa gandeasca cristi puiu sau radu jude.
ok, poate Aurora e un film interesant. mie, personal, imi place ideea: un om obisnuit care ajunge sa ucida (1, 2, 4 indivizi, ok.)
DAR...domnul puiu cat poate sa stea in turnul sau de fildes si sa astepte jumatate din finantarea viitoarelor filme sa vina de la stat, fara sa dea nimic in schimb?
se stie ca, dupa sapte ani, exploatarea filmului (sa spunem al lui puiu) intra in ograda statului.
DAR CE SA FACA STATUL CU UN FILM care dupa primele saptamani (nu ani), si-a epuizat spectatorii? nu ramane cu un mort in brate? ce sa faci cu difuzarea "Aurorei" in 2017? ha?
tare as vrea sa stiu daca lui puiu @ comp le trece asa, prin gand, viitorul filmului lor peste sapte ani.
|