View Single Post
Old 09 Jul 2010, 18:39   #19
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

INGLOURIOS BASTERDS: Tarantino facut harcea-parcea.
Ia vedeti:

Ok. Mi-am facut si eu cont Cinemagia cu gandul de a face lumina in cazul intoarcerii unuia dintre cei mai mari maestri din cinematografia contemporana, Quentin Tarantino. Va pot da o idee despre cum este filmul. Am urmarit fiecare detaliu din secunda 1 de cand am auzit de el si am citit scenariul.

1. Filmul este, istoric, o porcarie. Nu este bazat pe fapte reale si nu inveti nici un gram de istorie, decat ca nazisti au ocupat Franta, undeva candva. Filmul este pur fictiv. Dar asta nu va distruge nimic din esenta filmului.

2. Acest film nu este insultator. Poate doar in cazul Neo-Nazistilor.

3.In niciun caz NU VA LUATI DUPA TRAILER! Trailerul promite doar un film cu Brad Pitt si mult sange. Filmul este unul mult mai inteligent decat baia de sange oferita de trailer.

4.Nu va duceti sa vedeti filmu doar pentru ca e Brad Pitt in el. Brad Pitt nu este in rolul principal. Este un film "ensemble", un film fara roluri principale.

Aveti incredere in mine. Am vazut filmul in Anglia.
Mergeti sa-l vedeti. Nu veti regreta. Numai Tarantino poate oferi o asemenea experienta.

P.S: Asta nu inseamna ca veti scapa de violenta. Filmu are si asta. Dar va fi ultimul lucru la care va ve-ti gandi.
film

cica tipul este"enervat la culme"

Imi place cum face omul asta filmele. Nu stiu daca ati observat dar filmele lui par foarte lungi, la fel Pulp fiction, ca si asta...sunt scene foarte lungi cu multa vorbaraie. Nu doar poc-poc, bum-bum.

sau asta si mai tare:Fara sa fiu acuzat de grandomanie, cred ca in locul lui Brad Pitt as fi putut juca si eu, cu acelasi "succes"."..foarte amuzant )

Pe langa faptul ca filmul este o mare porcarie, am mai stat si langa una care a ras tot timpu' de zici ca era drogata (ori eu sunt tampit ori lumea s-a intors cu curu' in sus.....voua vi se pare amuzanta belirea unui scalp fara nici o perdea?...cred ca s'auzea pana in patele salii rasul aleia).Trecand peste toate astea, toti actorii si-au jucat rolurile de nota 10. Tarantino trebuie sa se mai gandeasca....regia in felul asta nu cred sa mai prinda....

Last edited by rvn : 09 Jul 2010 at 19:02.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif