View Single Post
Old 09 Jul 2010, 17:37   #18
BarbuAlina
Novice

BarbuAlina

August Rush:

matmircea pe 07 Martie 2010 21:15

am ramas gura casca....deci eu in consider unul dintre cele mai bune filme care le-am vazut vre-o data...parerea mea

Mihaela pe 04 Ianuarie 2009 10:49

Foarte bun. Pentru cine mai are un pic de suflet...i se va umple de "diverse sentimente" in timpul vizionarii.

iuly12iuly pe 24 Ianuarie 2010 15:08

foarte frumos filmul eu am plans cand lam vazut si te cate ori am sal vad

ruxyy pe 02 Mai 2010 00:35

o capodopera
in film este vorba de 2 care sse intanlesc la o petrecere ea canta la un instrument iar el cu vocea
s-au despartit brusc pt ca tatal fetei nu a vrut sa aiba o relatiecu baiatul acela
dar ea a ramas insarcinata
cand avea copiilul venea tot timpul la locul lor unde ar fi trebuit sa aiba prima lor ontanlire
fata are un accident de masina ajungand la spital tatal o minte ca a pierdut copilul
copilul a crescut la un orfelinat.........unde spunea toata lumea ca e nebun deoarece isi astepta parintii
a reusit sa fuga de acolo si l-a gasit un om cu harul muzicii care punea niste copii sa cerseasca
copilul a fugit si de acolo ajungand la corul bisericii vazand directorul cat de bine se pricepe la dus la opera
acolo lautestat ,cei de acolo au fost uimiti de cate poae sti u copil atat de mik
la cancertul pe care la dirijat au veni parintii lui
THE END

Emyboss7 pe 27 Mai 2009 01:55

ATENTIA SONORA,simte,traieste inspira, si da mai departe ce ti-a daruit Dumnezeu,,MUZICA ADEVARATA
N-am cuvinte ca copil crescand la orfelinat,,am trait muzica in suflet si inca o mai traiesc,, am vazut filmul de foarte multe ori,,chiar ma regasesc pe mine insu-mi aici ,,parca chiar eu asi fi in locul pustiului,,cred,sunt convins ca joaca mai bine ca cel din Herry Poter,,de 3mi de ori mai fain,,sa-l ajutre Dumnezeu,,poate candva va face donati copiilor de la casele de copii din Romania,,n-am cuvinte sa spun de film am jucat si eu in 3 filme dar nam primit lauda ca a lui August,,el cred ca o merita,,bravo celor care sau gandit sa scoata asa ceva,,muzica intra la suflet e cereasca chiar cemi placea si mie,,chiar m-am apucat sa invat acest stil de muzica ptr.biserica unde cant la orga,clape si chitara,,e fain,Dumnezeu sa scoata la lumina si alti talentati care cred ca sunt multi in lume,,dar care nu-s apretiaci de loc.

ULTIMUL COMENTARIU E GENIAL!!!!
BarbuAlina is offline   Reply With Quote sendpm.gif