Originally Posted by costobocus:
de cateva ori i-am dat delete fara sa citesc, da' acu ma ia cu hartuiri din titlu..
gen
De la Neuptolem
29 Iun 2010, 13:59 22056
Daca ma mai provoci, o sa regreti!
|
Nu era un titlu. Ala era intreg mesajul.
Eram constient ca poate fi postat, asa ca am fost prudent si am scris strictul necesar. Nu l-as fi deranjat pe privat daca nu ar fi revenit in atelier, DOAR ca sa ma ia la misto la modul cel mai ofensator posibil. Am considerat ca o replica in atelier la atacurile lui era in detrimentul atelierului si al meu, asa ca am ales sa-i spal rufele pe privat.
Se poate face ceva sa nu mai primesc mesaje de la el? Nu de alta,
|
Se poate face ceva ca acest individ sa nu mai pomeneasca niciodata nick-ul meu pe forum si sa nu mai incerce "dialoguri" cu mine niciunde?
tot imi da mesaje istericul asta mic de nepulem, sau cum se mai [de]numeste..
dar daca ma iau de curul lui cel rozaliu, o sa i se para pansament ce i-au facut pensionarii aia in scara blocului..
|
E inadmisibil cum astfel de mesaje sunt tolerate pe acest forum, cum astfel de threaduri sunt incurajate. Dar cel mai infiorator mi se pare reactia voastra, cum acest Costobocus a reusit sa va faca sa-i dati crezare tuturor aberatiilor insultatoare la adresa mea.
Am ramas fara replica.
Asta nu e
razboiul meu. Nu-mi plac porcariile si cursele intinse, simt rahatul de la distanta.
Propun ca acest topic sa dispara (ori sa fie editat) si sa nu mai existe niciun fel de interactiune intre mine si acest individ. Niciodata!
Nu am niciun cont de reglat cu nimeni.