View Single Post
Old 02 Jul 2010, 19:51   #2786
danonino
Guru

danonino

Quote:
Carlos Dunga, selecţionerul Braziliei, şi-a anunţat demisia imediat după meciul pierdut în faţa Olandei, meci contând pentru sferturile Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Dunga a afirmat că eliminarea de la Cupa Mondială este responsabilitatea tuturor, el demisionând după un mandat de patru ani ca selecţioner al Braziliei. Dunga a preluat echipa de la Carlos Alberto Parreira, după eliminarea Braziliei din sferturile Cupei Mondiale din 2006.

"Ştiam că va fi greu. În prima repriză ne-am făcut jocul, dar în a doua nu ne-a ieşit, nu am reuşit să menţinem nivelul, nici concentrarea necesară. La un astfel de meci, detaliile contează. Nu ne-am atins obiectivul principal de a fi campioni mondiali. Am avut rezultate în ultimii patru ani şi având în vedere ce jucători avem, am fi putut face mai bine. Am trăit o experienţă minunată alături de aceşti jucători şi apreciez demnitatea cu care s-a comportat această echipă. Eliminarea lui Felipe Melo ? Să joci cu un jucător mai puţin la Cupa Mondială contra unor fotbalişti de calitate face ca lucrurile să devină mai dure. Jocul era destul de dur, au existat greşeli, am fost nevoit să-l înlocuiesc pe Bastos după un cartonaş galben pe care nu îl merita, însă asta nu este o scuză" , a afirmat Dunga.

Mie nu imi place de el ca tactician, insa isi respecta statura.

In schimb, campionatul asta mondial ne-a dat o mare "panarama" de antrenor:

Quote:
"Vă gândiţi să demisionaţi?", a întrebat un jurnalist la conferinţa de presă de după meci. "Nu, absolut nu", a răspuns Fabio Capello.

Mai mult federatia engleza s-a decis sa il pastreze. Spre binele lor mai bine nu s-ar califica. Au venit cu ifose in Africa de Sud: "avem sanse mari sa castigam CM/ suntem favoritii/ avem cea mai buna generatie de fotbalisti". Si au venit si au marcat 3 goluri in 4 meciuri, primind in schimb 5. Dupa ce ca s-au chinuit mult sa se califice din cea mai accesibila grupa de la CM, au dat peste jucatorii germani, care i-au spulberat, care i-au adus in genunchi pe pamant.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif