Originally Posted by Judex:
Nu sunt de acord cu comentariile la adresa filmului in conditiile in care nu l-a vazut.
|
Asta nu se face. NU SE FACE. Se numeste IGNORANTA, si e una dintre cele mai dezgustätoare atitudini.
Exagerärile criticii, de care sunt si eu constient, si uneori mä deranjeazä, se manifestä numai la nivel de nuantä. Ar fi nevoie de o discrepantä mult mai mare între realitate si atitudine, ca sä se poatä sustine acuzatia de "servilism" sau "pupincurism". In cazul de fatä, calificativul este cam de ordinul: "entuziasm cam deplasat" - atât.
Dar NU TE POTI PRONUNTA despre atitudinea lor, în nici un sens, FARA SA CUNOSTI OBIECTUL CRITICII! Cum sä judeci aprecierile cuiva, când NU STII LA CE SE REFERA?
Amestecul ästa de urä împotriva noii generatii si ignorantä agresivä nici nu se poate numi "exploziv" - ci doar... "toxic".
Din päcate, nu e prima oarä. Bietul Keepy a mai comis-o si în alte cazuri (dacä tin bine minte, si la
"Eu când vreau sä fluier, fluier", si la
"Politist, adj." - topicurile sunt aici, putem verifica). De-acum încolo, opiniile lui s-au autodiscreditat complet... Vor sta sub semnul acestei anateme: agresivitate gratuitä si în necunonstintä de cauzä...
Si nu e nevoie nici sä fii o nouä PK a forumului, nici psihiatru (fie si în mizerie), ca sä-ti dai seama. Ajunge doar sä ai ochi de väzut...
* * *
L.E.
Keppy dragä, vezi cä iar ti-au scäpat niste greseli de mistyping:
- "alunecos" în loc de "aspru"
- "parsiv de-a dreptul", în loc de "brutal de sincer".
Dupä cum vezi, mica ta neatentie a deturnat diametral sensul afirmatiilor.
Iti mai dau un sfat:
Când cineva încearcä sä te ajute, sä te povätuiascä, sä-ti exorcizeze demonii din tine însuti, nu riposta brutal: fii receptiv, dä-i tot concursul, asimineazä, multumeste.
(Na, m-am trezit si eu vorbind...! Parcä Maica Ioana a îngerilor si Regan McNeil cum reactionau...?)
Of, bäga-mi-as picioarele-n ea de viatä...
OK, mä astept sä te mai zbârlesti în continuare... Nu mä bucur deloc... Chiar îmi pasä, sä stii... Dar niciodatä nu-ti voi spune altceva decât adevärul - oricât de nepläcut ("parsiv de-a dreptul", vorba ta).