View Single Post
Old 25 Jun 2010, 17:39   #19
spriamarierose18
Junior

spriamarierose18

Stefane, pe undeva ai dreptate, marii colectionari fac echilibristica intre pasiune si nebunie. Doar ca echilibristica asta nu e pe o lama de catana. Nu te taie in doua ! Trebuie sa ai simtul masurii si a adevaratelor valori ca sa nu-ti transformi casa si viata, pana la urma, din Rai in Iad. Mama mea colectiona poze alb negru de actori. Colectia ei e acum intr-o cutie care in loc sa miroasa "a timp" miroase a mucegai (a prins anii in care Ceausescu ne lua caldura, nu ne-o taiam singuri ca acum cand "traim bine") Eu am crescut intr-un cinematograf (mama lucra acolo ) si evident colectionez poze de actori dar in foldere... Alte timpuri... Mai colectionez si datorii la banca dar asta e alta poveste... Cat despre balconul tau...sorteaza ce-ti place cu adevarat, restul fa-le cadou. Daca poti sa-ti faci un mic loc unde sa-ti bei cafeaua in timp ce ne raspunzi la lacrimatii, s-ar putea sa te simti chiar relaxat. In loc de tigru, o pisica neagra (obligatoriu) te-ar ajuta sa scapi si de radiatile negative . A mea doarme pe turn cat timp stau la computer !!!
spriamarierose18 is offline   Reply With Quote sendpm.gif