View Single Post
Old 23 Jun 2010, 23:12   #19
Jumperr
Senior

Jumperr

Originally Posted by viezure:
Originally Posted by Jumperr:
Eu unul te respect,+ ca,acum 1-2 ani,pana cam in prezent,eram mare fan al tau,te cunosc de pe computergames si consolegames,ti'am vazut prima data colectia,m'am apucat si eu de una,nu iti pot descrie datorita tie ce 2 ani frumosi plini de ocupatie am trait eu...iti multumesc enorm,ai o colectie impresionanta,si pacat ca...in ziua de azi,in Romania,nu se mai pune pret pe asa ceva...nu ai cu cine schimburi,nimeni nu cumpara,si asa mai departe,tu stii foarte bine cum sta treaba.

Ms, inteleg ca acum nu mai esti fan Colectia s-a marit mult de cand n-am mai pus ultima oara poze cu ea, o sa mai aranjez (vreau acum sa-mi aranjez pe genuri, ca aleg filmele de vazut mai degraba in functie de mood ) si-o sa pun poze noi. Ma bucur ca ti-am dat ocupatie, inteleg ca acum nu mai colectionezi? Vanatu' asta de filme e criminal de misto, chiar zilele astea am reusit sa pun mana pe niste horror-uri pe care le vroiam de mult (creepshow, braindead, cube etc) Cat despre vanzari si schimburi, ai dreptate, desi cu schimbul am mai reusit sa dau din ele (le dau p-alea pe dvd ce le am dubluri in blu-ray).
Adevarul ca m-am cam lasat,dar,tare as vrea sa vad poze detaliate cu colectia ta,sa iti citesc fiecare titlu.Daca poti,ia fa niste poze rapid la tot ce ai si uploadeaza-le aici
Jumperr is offline   Reply With Quote sendpm.gif