Originally Posted by viezure:
Originally Posted by Jumperr:
Eu unul te respect,+ ca,acum 1-2 ani,pana cam in prezent,eram mare fan al tau,te cunosc de pe computergames si consolegames,ti'am vazut prima data colectia,m'am apucat si eu de una,nu iti pot descrie datorita tie ce 2 ani frumosi plini de ocupatie am trait eu...iti multumesc enorm,ai o colectie impresionanta,si pacat ca...in ziua de azi,in Romania,nu se mai pune pret pe asa ceva...nu ai cu cine schimburi,nimeni nu cumpara,si asa mai departe,tu stii foarte bine cum sta treaba.
|
Ms, inteleg ca acum nu mai esti fan  Colectia s-a marit mult de cand n-am mai pus ultima oara poze cu ea, o sa mai aranjez (vreau acum sa-mi aranjez pe genuri, ca aleg filmele de vazut mai degraba in functie de mood  ) si-o sa pun poze noi. Ma bucur ca ti-am dat ocupatie, inteleg ca acum nu mai colectionezi? Vanatu' asta de filme e criminal de misto, chiar zilele astea am reusit sa pun mana pe niste horror-uri pe care le vroiam de mult (creepshow, braindead, cube etc)  Cat despre vanzari si schimburi, ai dreptate, desi cu schimbul am mai reusit sa dau din ele (le dau p-alea pe dvd ce le am dubluri in blu-ray).
|
Adevarul ca m-am cam lasat,dar,tare as vrea sa vad poze detaliate cu colectia ta,sa iti citesc fiecare titlu.Daca poti,ia fa niste poze rapid la tot ce ai si uploadeaza-le aici