Thread: Dexter
View Single Post
Old 17 Jun 2010, 11:09   #52
marius_em
Guru
 
marius_em
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,211
Originally Posted by rvn:
Dexter nu e Trinity, imi pare rau.Sunt diferiti.
Primul isi apara familia, al doilea o terorizeaza si ii face rau.
Disimularea este cam aceeasi, amandoi pozeaza in "mielusei", dar Dexter este cat se poate de normal atunci cand nu-si arata adevarata fata.
Dexter este sot si tata admirabil, Trinity este chiar opusul sau(fazele cu respingerea fiicei-ziariste si cele in care isi abrutiza familia oficiala sunt dovada in acest sens).
Trinity e mult mai rau, e "guru", primul adversar cu adevarat de temut.
Care i-a si pus capac pana la urma, aparent sau nu...

Da, sunt diferiti pe final, cand Dexter e forta binelui, si Trinity a raului. Insa pe parcurs sezonului, apare des aceasta tema a identificarii lui cu Trinity, la inceput chiar il vede ca pe un model, incearca sa invete de la el. La fel, viziunea lui tat-su il avertizeaza ca nu ar trebui sa se apropie, ca isi pune familia in pericol, apar discutii de cat de asemanator e el, Dexter, fata de Trinity in relatia cu familia sa. Dexter traieste o minciuna, isi pune mereu familia in pericol, ceea ce in final ii ucide nevasta. Practic el este responsabil de moartea sotiei sale, el a ucis-o. Femeia aia a murit fara sa stie de ce, fara sa stie cu cine a fost maritata, cu cine a facut un copil. Astept cu interes urmatorul sezon, sa vad cum va rezolva acest conflict interior. In final, moartea nevestei sale i-a dovedit ca nu e chiar atat de diferit de victimile sale, ca produce rau si suferinta si oamenilor care nu o merita, care nu se incadreaza in limitile codului lui Harry. Ma astept sa o ia pe aratura, sa fie in final consumat de demonul sau, si sa fie prins de politie, sau sa moara, sau ceva.
__________________
Always look on the bright side of life!
marius_em is offline   Reply With Quote sendpm.gif