Guru
|
Da, frate, gandire pozitiva, dar eu nu inteleg in ruptul capului cum poate cineva sa apere cu atata patima un politician, din oricare partid. Cand era Iliescu, toti il proslaveau, il votau, oricate s-ar fi spus despre el, cand e Basescu, toti ii gasesc scuze, si arunca vina in toate directiile numai pe ala care are toata puterea, nu. Daca nu ne vom invata sa nu tratam politicienii ca pe niste boieri, carora noi iobagii trebuie sa le aratam respect, daca vom mai avea slujbe in biserici pentru presedinte, prim-ministri, etc, daca nu vom avea atitudinea grecilor de a cere socoteala, de a cere responsabilitate, nu vom face nici un cacat cu atitudinea pozitiva. Pai tu imi iei banu', imi maresti taxe, imi scazi venitul, imi scazi pensia, si eu ar trebui sa-ti ascult tie labareala ca aia dinainte, ca mogulii, comunistii, Iliescu? Nu, amice, o sugi. Ai dat-o-n bara, ai mintit in campanie electorala, nu te mai las acum s-o faci pe salvatorul. Tu pleci, si vin altii. Chit ca aia sunt la fel, sau mai rai, pleaca si aia dupa. Ca asa, cu idiotienia asta ca "cine altcineva sa vina? PSD?", nu facem nimic. Da, sa vina PSD, sa vina oricine altcineva, ca nu e normal sa-ti bati joc de mine pe motiv ca nu am alternativa. Ai gresit, ai plecat, e atat de simplu. Fara drame, fara patimi, fara simpatii politice. Te-am votat, m-ai tras in teapa, fa-ti bagajelul te rog.
Dar la noi, si peste 50 de ani isi vor bate astia joc de noi, pe motiv ca "pe cine sa pui in loc", sau se vor castiga alegeri cu aceeasi tampenie cu comunistii. Cum naiba, nu suntem in stare sa iesim din negura istoriei, si la 20 de ani, tot comunistii sunt principala tema de campanie? Pe logica asta, am putea sa facem campanie electorala si ca adversarii sunt turci, si turcii mereu ne-au navalit, deci daca nu votezi cu mine, esti cu turcii. Tara de oi. Si stai linistit, ca nu ma exclud. Sunt si eu o oaie, doar ca-mi dau seama.
Last edited by marius_em : 16 Jun 2010 at 15:12.
|