View Single Post
Old 16 Jun 2010, 08:43   #30
vlad4s
Guru

vlad4s

Alegerea fanilor

Eu fiind un mare fan al jocurilor o sa fiu direct:mi - a placut filmul dar sunt si putin dezamagit.
Intai eu v - as ruga sa incercati jocurile si apoi sa va uitati la film,dak nu sunteti un fan al jocurilor merita sa va uitati la film.
Bun,acum eu nu inteleg dc regizorul a vrut atat de putina legatura cu jocul!Adik dak era un joc,nu cer o copie perfecta,dar nici atat de putin.Jocul a fost un"blockbuster"in lumea jocurilor deci o copie perfecta ar fi un blockbuster in lumea filmelor am dreptate?
Acum povestea filmului nu e rea,defapt eu am simtit acel sentiment de film bun combinat cu ceva vechi dak ma intelegeti,oricum comparand cu povestea jocului sa zicem ca e buna,Acum mi - a placut in film ca a respectat cel putin lucrurile de baza,adik Tamina era Farah...ma refer la pers chiar au fost bn alesi si in plus acrobatiile printului nu m - au dezamagit chiar deloc.Hasasinii sunt monstrii in joc,pacat ca locurile unde se petrec nu au fost atat de epice ca in joc,dar bataliile printului o sa va tina in suspans.
Per ansamblu hai sa vedem.La poveste a castigat jocul deoarece mie mi se pare mai artistica,dar nici a filmului nu a fost rea,avea aer persan
Pers m - au incantat foarte mult,actorii au jucat de nota 10 dupa mn decii aici filmul castiga.Acrobatiile si luptele au fost destul de credibile
Oricum filmul este extrem de bun merita vazut,sper ca sequelul va fi mai bun,dar ganditi - va ca dak nu ar mai fi existat jocurile filmul ar fi fost de nota 10.Dar dak jocurile nu existau,oare mai fi existat filmul?

Last edited by vlad4s : 18 Jun 2010 at 09:12.
vlad4s is offline   Reply With Quote sendpm.gif