pipes, băieții lui nenea Rajevac au pregătit excelent jocul și s-au apărat foarte exact. Revezi meciul nostru de la Belgrad și ai să înțelegi că marea noastră greșeală a fost că am ieșit la joc și i-am lăsat pe sârbi să tragă la poartă. Ieri, ganezii nu i-au lăsat. Comentatorul canalului pe care am văzut eu meciul aici striga „Stankovic!” ori de câte ori balonul ajungea la decarul sârb, dar degeaba era în posesie, pentru că fiind mereu bine marcat nu prea avea soluții. Așa au fost toți, de aia au încercat să deschidă jocul pe benzile laterale, dar și împotriva centrărilor băieții lui Rajevac au avut antidot.
Australia va face un turneu slab. Nu faceți eroarea să mizați prea mult pe ea. Acum patru ani a avut noroc de niște echipe ieșite din formă și de inspirația genială a lui Hiddink. Acum nu prea mai au argumente, iar fără Cahill nu mai au nici suflet. Să zicem mersi că nu suntem în locul lor. Asta ne aștepta și pe noi dacă ne calificam la mondiale - o căruță de goluri încasate.
bord, pe vremuri când am jucat acasă cu danezii și am încasat cu nemiluita pe 23 August, comentatorul glumea „Da' ne marcă ăștia...!” Numai că în 2003 povestea s-a repetat.
rico, din păcate unele echipe care se cred Spania și Brazilia (dar nu sunt!) și-au luat în Africa de Sud pleimeicări care o să le-nfunde mai mult decât să le ajute. Vezi un exemplu de la ora 17:00.