M., simți nevoia să dai măsura întregii grosolănii de care ești capabil? Crezi că eu nu pot să sudui dacă vreau? Crezi că vreunul dintre cei care au votat ca mine în sondajul de mai sus nu poate, dacă-și pune mintea, să te ocărască până ți-ar da lacrimile de nervi? Firește că am putea dar ce rost ar avea?
De ce-i corupi pe tineri, ca să mă exprim aristofanic, la disprețul pentru normele sociale, atitudine de care ții tot timpul să faci paradă?
N-am știut că s-a folosit în trecut cenzurarea automată a cuvintelor inacceptabile social, dar parcă aș prefera să citesc bipuri grafice decât mizerii în strare pură. Uite, zilele trecute am citit la o rubrică oarecare a acestui forum o murdărie atât de respingătoare încât am încercat s-o ignor și să trec mai departe, dar în cele din urmă am hotărât că singurul mod de a mă scutura de scârba care mă atinsese era să o atac dur pe ne...cita care își bătuse joc de ceea ce unii dintre noi socotim sacrosanct. În acel caz, cred că sesizarea din primul moment a unor bipuri grafice m-ar fi oprit să mai citesc mizeriile scabroase și m-ar fi scăpat de indispoziție și de consternare.