View Single Post
Old 13 Jun 2010, 19:29   #11
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by copila_satanista:
Si multe alte exemple... Eu cred ca redmen a zis cel mai bine. Moderatorii trebuie sa intervina atunci cand cineva devine prea deplasat si o si fac. Nici eu nu il ador pe judex spre exemplu ca vorbeste atat de fain, dar e treaba lui atata timp cat sta in banca lui. Sa se inceapa acum o mutilare a tuturor posturilor sucks.

Subscriu. E putin cam aiurea sa interzici cuvintele obscene pe un forum cum e Cinemagia. Cei mai vechi si mai activi membri sunt toti peste 18 ani, iar cei sub varsta asta sunt doar in trecere si oricum nu prea ajung prin topicuri cu astfel de vocabular. Ideea principala e sa faci diferenta intre cuvintele obscene spuse in gluma, fara a fi atac asupra unui alt user, si cele care constituie un atac.

Ex: Judex cand injura de unul singur e lasat in pace. Judex cand a injurat pe altii a fost avertizat si banat. It's that simple... and it works

A se observa ca nu injur pe aici, cum nici copila_satanista nu o face de exemplu, dar nu am nimic impotriva celor care o fac in gluma.

Last edited by Liviu- : 13 Jun 2010 at 19:31.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif