Thread: Despre tzoale
View Single Post
Old 13 Jun 2010, 12:44   #93
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by danonino:
Nu ma intereseaza exceptiile, sunt putine, ma pot lipsi de ele.

Pe mine tocmai alea ma intereseaza, tocmai de asta, data viitoare cand iti exprimi parerea, ai in vedere ca nu totul e asa cum il vrei tu. Lumea asta nu exista special pentru tine, femeile nu exista special pentru tine, poate sa existe pentru alte cateva milioane de barbati, dar nu neaparat pentru tine. Accepta lucrul asta ca n-ai de ales.

Pentru confortul tau mental, poti sa crezi ca femeile sunt niste fiinte complexe si iluminte, care si in 4 labe pe covor se gandesc la teoriile existentei umane.

O duci la extreme acum. Dar probabil sunt si astfel de femei. Diferenta dintre mine si tine e faptul ca eu accept ca o persoana are dreptul sa fie cum doreste ea, nu dupa bunul meu plac.

Daca te face sa te simti mai bine, mai superior, poti sa ma consioderi idiot. Nu vreau sa stau in calea fericirii tale.[/u]

Am mai spus intr-o observatie in topicul IB, deci caracteriza doar oamenii din discutia respectiva, ca nu e nimeni prost. Tocmai ca suntem persoane inteligente, dar o mare prostie pe care o poate face un om inteligent, si pe care o faci tu din cate observ, e sa creada ca el e singurul.

Last edited by Liviu- : 13 Jun 2010 at 13:15.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif