Thread: Despre tzoale
View Single Post
Old 13 Jun 2010, 11:12   #83
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by miercuri:
Uite inca un link de wiki uitl, sa te mai racoresti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_objectification
Daca tu crezi ca principalul interes al unei femei in viata e sa iti incante tie ochiul, esti complet pe langa. Sau esti un troll foarte perseverent, ceea ce am suspectat de la bun inceput.

Mai are si ea alte interese, dar stai linistita asta e printe primele. Din nenumarate si diverse motive, "sa intoarca barbatii capul dupa ea" reprezinta un interes major. Du-te intr-o discoteca si o sa vezi acolo fete supermachiate, stralucitor imbracate si care "se rup in figuri" pentru a atrage atentia barbatilor. Exemple gasesti si pe strada.

ooo, da. Eram sigur. Sincer iti spun: ma asteptam sa vina o femeie sa bage asta cu "numai la sex/ nu conteaza personalitate etc".

Stii ce? Exact asta vreau: sex, cel putin initial. Inainte sa ies afara nu imi spun "vreau sa imi gasesc jumatatea/sotia/o fata de care sa ma indragostesc". Ar fi extrem de penibil.
Ies afara, pe strada o femeie, prima oara ma uit sa vad cat de buna e, adica tzatze, cur, picioare, lipsa burtii. La o a doua privire ma intereseaza imbracamintea, parul (cum e aranjat), mainile (mai sunt niste maimute care nu se epileaza si au antebratele acoperite de blana), unghiile sa fie facute, bijuteriile sa existe dar sa nu fie ostentative. Astea sunt detalii care conteaza, astea deosebesc o femeie pe care vrei doar sa o futi (daca are par pe maini iese din discutie, nu pune ea bratele de maimuta pe mine ) si sa o expediezi, si una pe care vrei sa o futi si nu numai, vrei sa o pastrezi pentru cate poti afisa cu o femeie stilata astfel, crescandu-ti valoarea tie, ca barbat.

Vorbesc despre majoritate. Minoritatea ma intereseaza mai putin, intrucat ca reprezatantele lor sunt mai putine.

In plus, Miss Elena Carstea, daca te consoleaza cu ceva sa stii ca: persoanele atragatoare sunt percepute ca fiind destepte.

ooo, da. Sunt un troll. Sunt platit cu norma intreaga. Sunt cel mai perseverent. "Nu esti de acord cu mine, du-te dracu'!" aplic-o in continuare daca te face fericita.

Last edited by danonino : 13 Jun 2010 at 11:26.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif