View Single Post
Old 11 Jun 2010, 23:31   #240
Liviu-
Film Dissection
 
Liviu-
 
Join Date: Dec 2008
Location: Vaslui / Bucuresti
Posts: 3,106
Iar dai cu IQ-ul de perete in mod gratuit. Ti-am acordat "prezumptia de nevinovatie", credeam ca am cu cine sa vorbesc, dar esti pornit pe o anumita directie si nu te poate opri nimeni.

Despre partea a doua a mesajului tau. Exista un cuvant foarte cunoscut, dar cam greu de aplicat in ziua de azi. Poate iti suna cunoscut, i se spune "respect". In cazul de fata ar trebui sa ai un anume respect pentru persoane cu o cultura superioara, cinematografica si nu numai. De cand ai intrat pe forumul asta esti pornit impotriva oricui fara motiv. Incearca sa porti un dialog normal, poate te ajuta. Inteleg ca-ti place House, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l copii...

Cat despre ce-ai subliniat in mesajul meu, sa inteleg ca tu consideri toate filmele lui Tarantino proaste?

In ultimul rand, ce treaba are matematica cu filmele? Stai, sa reformulez: "Si daca se ocupa de demonstratii la matematica, ce? Ce dracu' demonstreaza asta? Nimic, doar ca stie mai multa matematica." Te asigur eu ca a sti mai multa matematica nu inseamna a te pricepe la filme. Un fost coleg de-al meu lua mentiune in fiecare an la nationala de matematica, dar gusturile lui in materie filme erau mai mult decat indoielnice. Si foarte probabil e geniu tipul, nu i-am aflat IQ-ul ca sa fiu sigur, dar nu prea exista urma de indoiala.

PS: Observ ca nici Portocala mecanica nu prea ti-e la suflet. Nota 4? Acum chiar incep sa ma indoiesc de tine...

Last edited by Liviu- : 11 Jun 2010 at 23:33.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif