View Single Post
Old 11 Jun 2010, 00:52   #230
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Sa nu exageram, de data asta a inceput cu argumentele si a terminat cu concluziile, nu a trecut direct la ultima parte. E clar o diferenta de viziune. Toate argumentele lui se bazeaza pe un anume "bun-simt", logica, cauta inteligenta in persoanaje, cand tocmai asta nu ar trebui sa faca.

Filmul e unul de destindere, e inteligent prin ilaritatea unor personaje stupide de cele mai multe ori. Mi se pare exagerat sa se caute substrat filmului cum parca s-a facut prin topicul asta, asa cum mi se pare exagerat sa cauti logica in orice. Ideile lui sunt valide din punctul asta de vedere, dar nu seriozitatea e cea care trebuie cauta. Filmul clar nu se ia in serios, nu se vrea logic, e un simplu exercitiu de imaginatie bine realizat si nu trebuie vazut ca mai mult de atat.

PS: Cea mai mare nemultumire a mea asupra filmului e legata de unul din argumentele lui, anume cel legat de Hans Landa pe parcursul filmului si Hans Landa din sfarsit. Parca-s personaje din filme diferite si daca in general prostia e comica si bine venita in film, aici mi se pare total nepotrivita.

Last edited by Liviu- : 11 Jun 2010 at 00:56.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif