View Single Post
Old 09 Jun 2010, 08:35   #806
FreakDoll
Guru

FreakDoll

Originally Posted by Dragomara:
Originally Posted by bonbons:
Am aceeasi problema cu petuniile si cu musculitele, si colac peste pupaza ale naibii se inmultesc in fiecare zi ......app am si o tona de musculite la geam care stau bine mersi de vreo 9-10 zile....oribil..urasc vremea asta
Eu după prima stropire cu inscticid, cea de luni, stau mult mai bine. Tristeţea este că ele erau deja bolnave când le-am cumpărat, deoarece mai toate erau foarte lipicioase, mă rog, asta nu le împiedică să artate spectaculos. Am să insist cu insecticidul. Tipa de la magazinul de unde am cumpărat insecticidul a zis că, chipurile, acele musculţie vin din gardul viu sau din pomii/ copacii de-afară, ceea ce este de-a dreptul trist, pentru că ori îi deparazitez pe toţi - muncă mai mult decât titanică -, ori îi tai - chestie care contravine total convingerilor mele ecologiste. Oricum, de 3 săpt regret zilnic că nu am pos muşcate curgătoare, ele sunt mult mai rezistente la dăunători.

++++
În altă ordine de idei ieri am fost la un grătar la care am mâncat câte un pic din toate chestiile interzise pe care de obicei eu le evit pentru că ori îmi fac rău fizic foarte rapid, ori cresc colesterolul etc. Ei bine de data asta nu am avut nimic, mă rog aproape nimic - unde m-a pus dracu să împrumut cuţitul folosit al altcuiva acum iar mi-s Miss Herpes, şi evident nu mai am în casă nicio pastilă de Aciclovir.

Omg, dar trage ghinionul la tine, nu glumă !!!!
FreakDoll is offline   Reply With Quote sendpm.gif