View Single Post
Old 08 Jun 2010, 23:23   #34
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by pipes:
filmul pe care il atacati vehement are remarcabila si decenta nota de 7.00. si eu clar nu am votat. daca n-as sti de RT, IMDB si altele, mi-as putea imagina ca e un film chiar reusit..... si oarecum recomandat.

Ala mai merge, dar ia fa o comparatie intre asta si asta. Te sperii...

Pff de cand ne luam dupa rating-urile de pe Cinemagia? Rating-urile de pe Cinemagia sunt mult, MULT mai irelevante decat cele de pe IMDb, unde, hai sa recunoastem, filmele din top-ul 250 sunt in mare parte 'must see' si multe s-ar gasi si pe listele noastre, chiar daca nu in aceeasi ordine. Lista e in principiu bazata pe filme mainstream, nu atat pe hidden gems, dar tre' sa recunoastem, e decenta. Asa cum gasesti pe IMDb filme de 8 care ti se par de 6, gasesti si filme de 6 care ti se par de 8, dar cand nota clocoteste undeva pe la 3, atunci e semn clar sa stai depparte (Apropo, Happy Birthday Mr. Depp ) de el.

Si mie imi placea serialul pe la inceputurile sale, din aceleasi motive mentionate de miercuri, chiar daca nu il urmaream regulat. Haide, nu se harjoneau chiar cu orice ratat, aveau si ele niste standarde, pentru ca in primul rand se iubeau pe ele si aveau grija sa se rasfete cu orice le poftea inima. Nu-mi amintesc ca fetele sa se fi aruncat in pat cu o gramada de uratei, dar poate ma insel...