View Single Post
Old 07 Jun 2010, 05:38   #6
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by marius_em:
Eu nu ma mai grabesc sa critic. E clar, nu-mi place, nu ma atrage deloc. Adica, nu ma voi duce niciodata la filmul asta, si n-am rezistat mai mult de 15 minute cand era serialul pe HBO, dar incep sa inteleg de ce femeilor le place. E o atitudine exlusiv feminina asupra vietii. Cred.
E glamour, e fashion, e chochetarie. Si da, e si product placement. Dar nu cred ca femeile care se uita la genul asta de filme nu stiu asta. Doar ca, din punctul lor de vedere, e un plus, e ca si cum s-ar uita intr-un catalog. Ideea e ca e o chestie feminina, si am invatat sa n-o mai privesc condescendent. Si iar, ce am mai observat, ca nu exista un gen anume de femeie target pentru filmul asta. Adica, da, sunt cele ce traiesc pentru a se uita in oglinda, dar ideea e ca pentru toate glamour-ul este un aspect al vietii lor, chiar daca in proportii diferite pentru fiecare. Fiecare femeie isi doreste sa arate bine, sa fie admirata.
Prietena mea se uita acum la Gossip Girl, iar ceva pe care nu pot sa ma uit prea mult fara sa adorm. Dar, pe de alta parte, imi plac femeile mai cochete, mai "superficiale" daca vreti, daca superficial inseamna sa fii in pas cu moda, sa ai grija de imaginea ta. Si Gossip Girl ii mai arata o combinatie, o rochie, o coafura, etc. Da, ce sa zic, e si asta un entertainment.
Daca ar fi sa fac o comparatie, Sex and the city e pentru femei, ce sunt filmele cu Bruce Lee, sau filmele ca 300 pentru barbati. Placeri vinovate.
In schimb nu voi intelege niciodata de ce unele femei tin mortis sa mearga la acest film cu sotul/prietenul.

Daca tot ai raspuns la intrebarea asta, o poti incerca si pe urmatoarea: De ce se uita femeile la telenovele?

Nu mai incerca sa intelegi femeile. Nici ele nu se inteleg pe insele
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif