View Single Post
Old 06 Jun 2010, 07:40   #231
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Arrow scuze de off-topic. :D dar e musai să ne întoarcem la clasa întâi

Ăsta era meajul tău:

Originally Posted by mirodoni:
@ FoxyRoxy
Originally Posted by FoxyRoxy:
(…) Permisie nu i s-a dat sa mearga acasa.
(…)cunosc persoane care stiu sa conduca dar nu au carnet de conducere pentru ca inca nu au varsta necesara.
(…)ai mentionat ca ai vorbit cu un grup de adolescenti si nu am inteles la ce te referi.
Mă refeream la faptul că au privit cu foarte multă superficialitate filmul.
Persoanele pe care le cunoşti nu au stat la puşcărie de la 14 ani, au avut când să înveţe să conducă.
Puşcăriile nu dau permisii, că n-ar mai fi puşcării, ar fi armată.
Se poate ieşi provizoriu „pe caz de boală”, dar e valabil pentru barosanii care „nu suportă detenţia”. Intrăm în alt domeniu.
Eu îl înţeleg pe Silviu că e om şi greşeşte, dacă îl accept sau nu, e altă poveste.
Aici este vorba de superficialitatea sceanriştilor care, cum am mai spus, subestimează inteligenţa spectatorului.
Mi-aduc aminte un singur film românesc la care nu am avut ce să comentez în acest stil: MOARTEA DOMNULUI LĂZĂRESCU.
Originally Posted by Federico:
Acuma, dupa ce tragem linie, cum se calculeaza suma asta alegebrica?
Dacă ai spus de algebră, discutăm de semne. Dacă spuneai de aritmetică, discutam de numere. Văd că supralicitezi.
Dacă omori 2 oameni, nu mai are nicio importanţă că ai salvat 3. Tot la puşcărie ajungi.
Despre asta discutam.

Am primit de la RVN nişte avertismente să nu mă pun cu Pitbull. Am întrebat-o cine este, dacă mă cunoaşte, şi nu mi-a răspuns. Poate îmi spune altcineva. Văd că stabileşte pe cine să ajute Pitbull să devină scenarist profesionist, adică pe Neuptolem.
Keepwalking îi reproşa lui Pitbull că s-a înconjurat de gâsculitze. Constat că s-a înconjurat de căţei.
Apropo!
Ştie cineva de ce nu mai apare motanul meu care boxa?
Dacă pun şi eu un căţeluş, se poate? Unul mic, blând, supus..
.

Ăsta a fost răspunsul la mesajul tău.

Originally Posted by Dragomara:
Originally Posted by mirodoni:
Am primit de la RVN nişte avertismente să nu mă pun cu Pitbull. Am întrebat-o cine este, dacă mă cunoaşte, şi nu mi-a răspuns. Poate îmi spune altcineva.
.....
Keepwalking îi reproşa lui Pitbull că s-a înconjurat de gâsculitze.
PS: da'te rog să nu-i spui că ştii de la mine.
PS1: în ceea ce mă priveşte, dacă aş fi avut aripi aş fi zburat demult.
PS2: ai un mod foarte antiartistic (scuze cuvântul, ştiu că e dur, dar nu găsii altul) de-a percepe şi asimila filmul, ca să mă înţelegi mai uşor: e ca şi cum ai vâna şi ucide constant Magia într-un joc video.

Deci:

- tu ai întrebat cine este RVN iar eu ţi-am răspuns folosind cuvinte din proprul tău text, cuvinte pe care le-am şi marcat [b][color=DarkRed][i][u][size=5],
- după aia am spus că şi io dacă aş fi avut aripi aş fi zburat demult. Ce vrei mai ironic de-atât?!
- cât priveşte PS2-ul este modul în care percep io analiza de film pe care-o practici tu, acum bănui eşti ceva contabil, sau inginer, sau altă meserie "neumanistă", ca să zic aşa, deci chiar ai o scuză, numai că arta se măsoară cu alte "scule".

PS: sper că ai să mă scuteşti de eventualele comentarii, dacă nu pe mine, cel puţin pe restul celor care-şi pierd vremea citind off-topice!
PS1: şi dacă io nu folosesc ironia, atunci nimeni nu o foloseşte! Faptul că tu nu o pricepi - vezi remarcele legate de aripile mele, de mama mea, de faptul că m-a mâncat în cur să-ţi spun cine este RVN şi tot aşa!
PS2: Hai baftă, şi ia-o mai uşor, nu totul este despre tine şi nu toţi îţi vor răul sau te desconsideră etc.
PS3: uitam esenţialul: incidentul ăsta s-a produs numai din cauza prostiei mele, dacă mi-aş fi ţinut gura acum nu mi-aş fi pierdut juma de oră în explicaţii de grupa mică.

Last edited by Dragomara : 06 Jun 2010 at 07:46.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif