Nu cred că mesajul postat de tine îmi aparţine, deoarece eu nu-l fac pe "ă" astfel.
Originally Posted by 123890-9nov2008:
scuze, dar nu mã pot abţine, tu chiar eşti prost!!
|
Şi chiar dacă mi-ar aparţine nu văd rostul aducerii în discuţia prezentă a unor afirmaţii din trecut, afirmaţii care nu absolut nicio legătură cu discuţia noastră.
NU-mi aparţine mesajul dar sunt absolut de-acord cu ce se scrie acolo.
Nu ţi-am mai răspuns, aşa cum promisesem, pentru că detest să explic ca la clasa întâi unor oameni de peste 30 de ani, şi apoi nu am timp şi cel mai grav e nu-mi face nicio plăcere să discut cu tine.
NO, uite cum stă treabă:
- tu nu eşti toată lumea, da'tu te poţi încă comporta ca atare, chestia asta chiar nu mă deranjează, mi se pare doar un pic jenant că vb. în numele altora, dar şi asta e absolut de înţeles,
- nu am să citesc NICIODATĂ vreun scenariu al unui tip care este incapabil să priceapă o frază simplă, absolut oricine ar fi el, nu te supăra dar timpul meu e preţios, şi apoi chiar să vreau nu aş putea, însă în ceea ce te priveşte chiar n
u vreau, tu asta să reţii. Aaa... şi am acces în Atelierul de scenaristică.
- nu ştiu ce ştii tu despre mine, şi mai ales de unde şi de la cine -
pratică care ţine absolut de ţaţe, şi pe care-o detest enorm - însă atâta vreme cât nu ştii de la mine şi de la cei de lângă mine chiar nu mă deranjează, însă nu mă pot împiedica să nu constat că e păcat de timpul pe care-l piezi cu asemenea îndeletniciri, dar cum şi asta e numai problema ta n-ai decât să-i dai bătaie în continuare.
Şi acum să mă duc să-mi caut unul dintre mesajele pe care nu le-ai putut citi (=înţelege). Vreau să reţii că este primul şi ultimul pe care am să ţi-l explic.