View Single Post
Old 06 Jun 2010, 00:57   #229
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
@ DRAGOMARA
Eu ştiu să citesc, dar cum zici tu, nu pricep. N-am cum, pentru că tu nu ştii să scrii. Pot să fac unele asocieri între aripi şi gâşte, între gâşte şi Keep, că el a scris, dar între toate acestea şi mine, nu am ce legătură să fac.
Îmbârligătura cu vânarea şi uciderea constantă, de ce nu variabilă, a Magiei într-un joc video n-am cum s-o pricep, pentru că n-am jucat în viaţa mea şi chiar detest jocurile video. Caută altă figură de stil.

Ai promis că vei reveni să-mi explici ce ai vrut să zici, dar se pare că nici tu nu mai pricepi ce ai vrut să zici.

Nu ştiu cine este ZXCVBNM, dar credeam că ai minimum de inteligenţă să-ţi dai seama cât de cât cine sunt şi că eu nu procedez ca tine. Pentru că nu am de ce.
Originally Posted by 123890-9nov2008:
scuze, dar nu mã pot abţine, tu chiar eşti prost!!
între noi fie spus n-ai idee cât eşti de binevenit, le îngroşi doar rândurile.

adesea mi-e ruşine pentru tembelismele pe care le scrii, probabil cã eşti mult prea tânãr, nu cã asta ar fi o scuzã...

no, io tot aştept vremea în care so sã fii fãrã sã te justifici, pur şi simplu tu, ce mai utopie, nu?!

nu fã prostia sã-mi rãspunzi, nu citesc retardaţi decât pe forum.
Jigneşti pe toată lumea, ca şi cum tu ai fi cineva, dar nu eşti nimeni. De fapt dacă ai fi cineva, n-ai jigni. Când e cazul ai putea folosi ironia.

Nu ştiu care e rostul tău pe aceste meleaguri, că scenarii zici că nu scrii şi nici nu vrei să citeşti. Înţeleg că ştii să vezi filme. Am şi eu 6 filmuleţe în ATELIERUL DE SCENARISTICĂ, topicul „Cineclubul d’altădată”. Dacă nu ai acces acolo, le găseşti pe YouTube.

Asta ca o invitaţie, şi pentru RVN, care-ţi ţine isonul, nu o obligaţie, şi dacă nu eşti oarbă.

Last edited by mirodoni : 06 Jun 2010 at 01:21.
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif