View Single Post
Old 05 Jun 2010, 00:09   #2334
Gospin
Comfortably numb

Gospin

Send a message via Yahoo to Gospin
Romania numai reprezinta de mult o forta, o echipa de temut. M-am obisnuit. Imi iau o cola ceva de rontait si ma uit la show. Nu tin cu Romania. M-am lecuit de la meciul cu Olanda de acum 2 ani, cand nu am miscat nimic si aveam sanse la Europene. Va trece mult timp pana cand Romania va deveni macar o umbra din ce a fost. Talente sunt, dar parerea mea, Lucescu nu e omul potrivit . Doar o parere, nu-l acuz de nimic, de vina sunt mai multi pt. stadiul in care am ajuns.
Cat despre Liga 1.... dezamagit complet.
P.t cei care nu stiu, am tinut, tin, voi tine cu Universitatea Craiova, dar sezonul asta au fost dezamagitori. Mi-e rusine de ei. Mai bine retrogradam si reveneam cu forte proaspete. Mai e si Mititelu care isi face averea cu meciurile vandute... si asa se duce totul.
Craiova, totusi reprezinta ceva in fotbalul romanesc si eu.... inca mai sper ca putem lua un titlu. Dupaia pot sa mor linistit .
In orice caz, fotbalul din liga 1 e la un nivel foarte slab. Steaua numai e de mult o echipa de care se temeau toti, acum toti cred ca o pot bate si unii chiar reusesc. Cam tot Bucurestiul a scazut mult. Rapidul joaca cu demnitate. Bravo lor.
Si, dupa parerea mea, CFR nu merita titlul. Niste bozgori care au doar 2 romani in lot. Bani multi, afacerile pe primu loc. Singurul jucator de la ei care il apreciez e Deac. Pustiul chiar are talent.
Cam atat... sorry nu am mai scris de mult pe aici