View Single Post
Old 04 Jun 2010, 08:35   #219
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
Originally Posted by DRAGOMARA:
Originally Posted by mirodoni:
Am primit de la RVN nişte avertismente să nu mă pun cu Pitbull. Am întrebat-o cine este, dacă mă cunoaşte, şi nu mi-a răspuns. Poate îmi spune altcineva.
.....
Keepwalking îi reproşa lui Pitbull că s-a înconjurat de gâsculitze.
PS: da'te rog să nu-i spui că ştii de la mine.
PS1: în ceea ce mă priveşte, dacă aş fi avut aripi aş fi zburat demult.
PS2: ai un mod foarte antiartistic (scuze cuvântul, ştiu că e dur, dar nu găsii altul) de-a percepe şi asimila filmul, ca să mă înţelegi mai uşor: e ca şi cum ai vâna şi ucide constant Magia într-un joc video.

Dragomara, cui te adresezi? Că nu se înţelege...
Maică-mii, că ea postase din contul tău.
Dacă te adresezi mamei tale, atunci m-am lămurit. Am să-i transmit.
Altfel nu înţelegeam ce legătură au gâsculiţele lui Keepwalking cu modul meu de a percepe şi asimila un film. Credeam că te referi la modul lui de a percepe şi asimila un film, care constat că e total diferit de al tău. În timp ce părerea mea coincide la fix cu a ta, de la percepţia lui Silviu ca erou negativ, până la amănunt, cum ar fi mirarea că din puşcărie poţi obţine o permisie de o zi, când foarte simplu era s-o aducă pe mama lui la puşcărie, că era la doi paşi.

Să ştii că eu sunt acelaşi MIRODONI, chiar dacă mi-au alungat ăştia motanul acela blând, care doar se prefăcea că boxează, ca să-i întărâte pe unii care nu suportă pisicile.
Tu, însă, nu pari a fi aceeaşi DRAGOMARA care sărea la beregata lui Pitbull. Ba se pare că te-ai simţit inclusă printre gâsculiţele lui. Dar remarca era a lui Keep, nu înţeleg de ce sari la gâtul meu, şi ce caută remarca respectivă într-un citat adresat mie şi mamei tale.
Că n-ai aripi şi nu poţi zbura, e clar.
Originally Posted by MIRODONI:
(...) tânărul îşi judecă părinţii, dar face aceleaşi greşeli, pentru că tot ca şi ei, el când vrea să fluiere, fluieră, indiferent de consecinţe.
(…) filmul este bun, dacă păstrăm ambalajul pe care scrie mare: „Eu când vreau să fluier, fluier” = Eu fac ce vreau indiferent de consecinţe.
Numai că realizatorii şi-au dorit cu totul altceva.
Dacă tânărul este tratat ca un personaj iresponsabil, care fluieră exact când nu trebuie, atunci filmul este foarte bun. Totul se susţine. Muncă uşoară, un director foarte înţelegător, care îi rupe raportul contravenţional, dar nu-i dă o permisie, ca la armată, doar pentru că mai erau decât câteva zile până la eliberare, şi totuşi tânărul se revoltă.
Dacă tânărul este receptat ca un erou pozitiv, demn de urmat, filmul nu este bun. Pentru că nu se susţine.
Dar eu sunt de acord că poţi rămâne perplex şi în faţa unui ou încondeiat căt blocul, dar şi în faţa unuia cât bobul de orez. Numai că nu poţi picta bobul cu trafaletul, iar analiza se face cu microscopul. Pe de altă parte, entuziasmul nu trebuie să te împiedice să vezi şi fisurile.
Mi-a plăcut comparaţia asta, şi punctele de vedere ale lui Mirodoni.

Last edited by mirodoni : 04 Jun 2010 at 08:51.
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif