View Single Post
Old 03 Jun 2010, 08:03   #190
mirodoni
Guru

mirodoni

Send a message via Yahoo to mirodoni
@ FoxyRoxy
Originally Posted by FoxyRoxy:
(…) Permisie nu i s-a dat sa mearga acasa.
(…)cunosc persoane care stiu sa conduca dar nu au carnet de conducere pentru ca inca nu au varsta necesara.
(…)ai mentionat ca ai vorbit cu un grup de adolescenti si nu am inteles la ce te referi.
Mă refeream la faptul că au privit cu foarte multă superficialitate filmul.
Persoanele pe care le cunoşti nu au stat la puşcărie de la 14 ani, au avut când să înveţe să conducă.
Puşcăriile nu dau permisii, că n-ar mai fi puşcării, ar fi armată.
Se poate ieşi provizoriu „pe caz de boală”, dar e valabil pentru barosanii care „nu suportă detenţia”. Intrăm în alt domeniu.
Eu îl înţeleg pe Silviu că e om şi greşeşte, dacă îl accept sau nu, e altă poveste.
Aici este vorba de superficialitatea sceanriştilor care, cum am mai spus, subestimează inteligenţa spectatorului.
Mi-aduc aminte un singur film românesc la care nu am avut ce să comentez în acest stil: MOARTEA DOMNULUI LĂZĂRESCU.
Originally Posted by Federico:
Acuma, dupa ce tragem linie, cum se calculeaza suma asta alegebrica?
Dacă ai spus de algebră, discutăm de semne. Dacă spuneai de aritmetică, discutam de numere. Văd că supralicitezi.
Dacă omori 2 oameni, nu mai are nicio importanţă că ai salvat 3. Tot la puşcărie ajungi.
Despre asta discutam.

Am primit de la RVN nişte avertismente să nu mă pun cu Pitbull. Am întrebat-o cine este, dacă mă cunoaşte, şi nu mi-a răspuns. Poate îmi spune altcineva. Văd că stabileşte pe cine să ajute Pitbull să devină scenarist profesionist, adică pe Neuptolem.
Keepwalking îi reproşa lui Pitbull că s-a înconjurat de gâsculitze. Constat că s-a înconjurat de căţei.
Apropo!
Ştie cineva de ce nu mai apare motanul meu care boxa?
Dacă pun şi eu un căţeluş, se poate? Unul mic, blând, supus...

Last edited by mirodoni : 03 Jun 2010 at 12:51.
mirodoni is offline   Reply With Quote sendpm.gif