@ Ipu
Silviu este victima mediului in care a trait.( mama plecata in Italia,tatal cred mai mult absent).Tot din opinie personala spun ca nici eu nu as fi vrut ca fratele meu mai mic de care am avut grija sa se intoarca la mama care l-a abandonat si de la care m-as fi asteptat sa il faca pachet si sa-l intoarca in Romania.
@ mirodoni
Era disperat.Era inchis si mama lui urma sa plece foarte curand.Permisie nu i s-a dat sa mearga acasa.N-a stiut ce sa faca.A ales.O decizie nefericita care nu i-a facut bine.Dar in momentul disperarii ratiune se pierde.Ti s-a parut neobisnuit ca el stia sa conduca? Pai cunosc persoane care stiu sa conduca dar nu au carnet de conducere pentru ca inca nu au varsta necesara..Fiecare generatie se schimba.Crezi ca filmul este destinat numai pentru o anumita categorie?Adolescenti?Te intreb pentru ca ai mentionat ca ai vorbit cu un grup de adolescenti si nu am inteles la ce te referi.
Silviu imi pare a fi genul de om care desi a gresit si greseste este un om bun.Sa-si respecte un parinte care l-a lasat singur atunci cand avea cea mai mare nevoie? E parinte doar cu numele.Calitati si defecte toti avem.Cum decizi daca e un personaj pozitiv sau negativ?.Depinde de perspectiva fiecaruia.