Originally Posted by Lucy_Butler:
O fi Dexter cool si entertaining, insa nu e realist. Pe de alta parte, daca era realist, nu ar mai fi fost cool si entertaining. Spui destre Dexter ca e un "monstru". Probabil ca e, insa este un "monstru" asemenea lui King Kong, indragit pana si de o fetita de 10 ani.
Si Ted Bundy avea carisma, de o cu totul alta natura insa. Dexter e un personaj gresit construit. Cred ca era mult mai interesant un serial realist despre un ucigas in serie, fara ocolisuri si artificii specifice prime-time-ului (si fiind vorba de Showtime, aveau posibilitatea de a realiza lucrul asta, dispunand de o anumita libertate in domeniul televiziunii).
|
dexter este cel mai inteligent ucigas in serie pe care l-am vazut intr-un film.
daca s-ar fi facut serialul asa cum spui tu,fara ocolisuri si artificii, n-ar mai fi avut nici un chichirez.Piata este plina de astfel de idei..
Dexter este diferit tocmai prin acest lucru.Ucigasul in serie, camuflat perfect intr-un detectiv introvertit, dar foarte inteligent, stie nemaipomenit de bine sa pozeze intr-un tip complet inofensiv.
Mi se pare geniala ideea scenariului si modul cum este construit Dexter ca personaj.
Este incredibil cum reuseste de fiecare data sa indeparteze suspiciunea din jurul lui si cum incearca sa-si stapanesca demonii, parand un om normal.