Thread: Eurovizion?
View Single Post
Old 01 Jun 2010, 09:43   #148
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by miercuri:
Nu pota sa inteleg aprecierea pentru Serbia, una din cele mai proaste piese trimise de orice tara fost-yugoslava in muuulti ani. Doar pentru ca e compusa de Bregovic nu garanteaza neaparat calitate, avand in vedere ca Bregovic se ramoleste pe zi ce trece (asa cam ca Bono. Bono scrie versuri ca "Put on sexy boots", Brego: "Beograd Beograd, ja bez obraza"). Piesa a fost din categoria pe care o prietena o numeste 'kafka balkan' - adica ceva absurdidate balkanica de nereprodus. Iar interpretul e cea mai ne-sarba creatura din cate puteau gasi.
..

De-acord ca nu e cea mai buna piesa semnata Bregovic, de-acord si ca interpretul a fost şui, dar voce avea. Oricum, e clar ca gusturile muzicale sunt diferite în funcţie de persoană. Mie mi-a plăcut melodia Serbiei (fie că am alte gusturi, fie că am slăbiciune pentru sârbi în general, fiind din Timişoara şi crescând cu muzică pop-rock sârbească). Concluzia mea: "Beauty is in the ears of the beholder".