View Single Post
Old 31 May 2010, 16:34   #2177
Dragomara
Banned
 
Dragomara
 
Join Date: Dec 2007
Location: Axiopolis
Posts: 2,871
Send a message via Yahoo to Dragomara
Wink

Originally Posted by illotempore2002:
Nu, dar asa e normal, sa arunci cu oua stricate in altii si sa-i facem cu ou si cu otzet, sa ii sacaim si sa ii agresam constant, sa le spunem in fiecare zi ca sunt incompetenti, neprofesionisti, idioti. Intelegi tu? Asta e atitudinea fireasca atunci cand nu stii pe cine sa dai vina pt esecurile proprii. Atunci cand esti nefericit si urasti pe toata lumea si esti impotriva tuturor. Vrei scuze pt mizeria in care te afli si cea mai facila este asta: cei din jur sunt de vina.
Iar te bagi ca musca-n curu calului, sau doar acolo te refugiezi tu când eşti dată afară din "Olimp"?! No, vezi că mi-s totuşi înţegegătoare, unde acest gen de comportament vine de la prea multă fericire, dragoste pentru ceilalţi şi realizări măreţe (scuză pleonasmu') dragă Miss Văcuţo?!

Urmând schioapa voastră logică ajung la concluzia că dacă marile cotidiene şi revistele de cultură on-line, site-urile medicale, ... site-urile cu extensia .org, cele pe care le citeşte toată lumea gratuit, nu-mi dau/ nu ne dau informaţii false sunt într-adevăr administrate de incompetenţi, leneşi, prost informaţi, idioţi şi neprofesionişti, nu?! Mda, asta trebuie să fie!

Originally Posted by illotempore2002:
Atunci cand esti nefericit si urasti pe toata lumea si esti impotriva tuturor. Vrei scuze pt mizeria in care te afli si cea mai facila este asta: cei din jur sunt de vina.
Asta ai aflat-o la Bamboo, spărgând seminţe, sau face parte din experienţa personală recent acumulată bătând mahalalele scumpei noastre capitale?! (Întrebare retorică, dacă ştii ce-i aia. )

PS: pariez toţi banii pentru Tibet că habar n-ai de unde vine expresia "Miss Văcuţa"! Un mic pont: nu da Google, că nu e pe Net.

PS: @Mistah J - am citit mai demult un articol cum că deteriorarea creierului începe de la vârsta de 20 de ani. Având în vedere comportamentul tău recent deduc că tu eşti excepţia, adică la tine procesul stă să se încheie, din păcate. Te rog primeşte toată compasiunea mea.

Last edited by Dragomara : 31 May 2010 at 16:41.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif