Thread: Eurovizion?
View Single Post
Old 31 May 2010, 14:24   #140
Chambord
x

Chambord

Muistah J, observ ca esti din ce in ce mai psihopat ! Dar nici macar nu aduci putina diversitate in paranoia ta. Aceleasi vechi obsesii

@toti forumistii: Da, fratilor, am fost deconspirat !!! Eu sunt Halebardul ! As fi putut sa stau asa ascuns o suta de ani si nimeni nu s-ar fi prins. Un singur om (ba nu, OM ! deci cu M mare de la Muistah J) a descoperit spiritul malefic care se ascundea in spatele nickului Chambord.

Si acum, pentru ca oricum, alesul MJ m-a "citit", o sa va spun toata povestea ...

Acum 13453 ani, pe o insula dintr-un ocean care astazi nu mai egzista, s-a nascut un spirit rau, numit Bwandfqwjdf (just call him Bob, alrite ?) care avea drept unic scop distrugerea forumui Cinemagia. Bine, o sa spuneti, dar pe vremea aia nu era cinemagia. Corect, dar Bob stia ca va aparea la un moment dat si atunci trebuia distrusa. Acest spirit s-a incarnat pe rand in tot felul de useri malefici gen PK, Halebardul, eu, etc (nu pot da toate numele, unii sunt inca activi si lucreaza la realizarea maretului Scop aka nu au fost prinsi inca) si a incercat subminarea forumului din interior. Dar gratie vigilentei viteazului cavaler al dreptatii Muistah J, toti au fost identificati si adusi in fata justitiei (inclusiv eu acum) ... Dar nu va bucurati, you fools, caci chiar daca noi am fost invinsi Bob va continua sa intre in unul (sau chiar in mai multzi deodata) din voi (da ! poate chiar in tine fraiere ! nu sta si te uita k prostu), pana cand, intr-un moment prielnic va infige pumnalul in inima cinemagia.

Atunci Intunericul se va asterne peste tot pamantul.

Un singur om il poate opri ... Muistah J.
Lumea il considera "cu capul", il interneaza prin azile psihiatrice, dar el tot evadeaza, pentru ca, nu-i asa, e singurul care mai poate salva Omenirea.

THE END
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif