View Single Post
Old 28 May 2010, 17:35   #210
miercuri
Guru

miercuri

Daca tot se face un fel de group therapy aici, as vrea si eu sa cer niste lamuriri.
Mi se intampla aproape intodeauna cand atipesc fara sa vreau (studiind in pat de exemplu sau cand sunt racita si ma doare capul) sa am vise cu un continut oarecare si sa-mi dau seama foarte repede ca visez si sa vreau sa ma trezesc, dar sa nu pot. Si ajung sa ma fortez sa ma trezesc si sa cred ca sunt treaza si de fapt sa ma trezesc tot in acelas vis care se repeta in acelas mod de mai multe ori, ca o caseta stricata! Cred ca sunt cele mai frustrante momente pe care le pot trai in somn. Dupa nu stiu cate incercari esuate ajung sa am crampe musculare, pentru ca incerc sa ma urnesc, dar am corpul paralizat (sleep paralysis?). Si cand reusesc sa ma trezesc in sfarsit am o migrena de toata frumusetea si amorteala in maini si in picioare, ugh. Am ajuns sa evit pe cat posibil sa atipesc.

Si am mai avut un vis destul de disturbing relativ recent, visam ca dormeam in patul meu cu prietenul meu langa mine, doar ca in vis stiam ca el e de fapt mort, inecat in fecale ( ) si m-am trezit foarte ingrozita si l-am zgaltait pana s-a trezit si el.

Last edited by miercuri : 28 May 2010 at 20:30.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif