O, da.
"Edward maini de foarfece", povestea unui tip care avea foarfece in loc de maini. Intr-un mod interesant si realist filmul ne arata ca un ciudat care are foarfece in loc de maini nu se poate adapta in societate. El reuseste totusi sa devina gradinar, unul ciudat. Lumea il reneaga, insa o fata, din mila (sa stabilim un lucru, aia nu era iubire, aia era mila) il accepta ca amic. El se indragosteste de mila ei. Cat de frumos. Dar prietenul miloase face scandal si urla la biata fata, Edward, inarmat cu ale sale taietoare de crengi, il omoara pe scandalagiu. Fata se indragosteste, cica, de inadaptat. Dar iubirea lor e imposibila. El e nevoit sa plece. Atat de frumos. Frumoasa si Bestia, acum Bestia cu o noua infatisare.
Care e scopul filmul? Sa ne arate cum un om dotat cu foarfece in loc de maini poate sa devina un gradinar ostracizat? Si ne mai arata o autentica poveste de dragoste, chiar daca se revarsa in clisee.
danonino - nume de iaurt cu fructe pentru copii? n-as fi crezut. Sigur?
Ce tare sunt! La 5 ani stiu sa scriu si sa citesc, pot chiar si aduna. Sa nu uit, mai stiu si cate ceva dintr-o limba straina.
Batman Returns - Pinguinul, cu siguranta un adversar de temut, traia in canale si era inconjurat de pinguini, scary!!! Era si foarte urat.... ce tare!!!
Ai dreptate. Imbecilul de la colt, care se imbraca, asculta si vede ceea ce ii dicteaza moda, mai mult ca sigur, a fost sa vada Alice in Tara Minunilor pentru jocul magistral al lui Johnny Depp in rolul Palarierului Nebun si talentul regizoral al lui Tim Burton in acest superb si abstract film. El nu s-a dus pentru ca era 3D, el s-a dus pentru cei 2 insi. Filmul putea sa fie mut si alb-negru, el tot s-ar fi dus.
Din fericire, nu am fost sa vad filmul.
Nu confund scenariul cu regia.
Avem una bucata scenariu fenomenal de inept pe care Tim Burton se decide sa il regizeze. Se pot deduce 2 motive pentru decizia asta: a facut-o pentru bani sau e prost. Daca e necesar, putem cumula variantele intr-un singur raspuns.
Referitor la partea cu troll-ul. Pareti asa de fericiti comentand despre asta incat mi-ar parea foarte rau sa demontez toata treaba.
Last edited by danonino : 27 May 2010 at 20:56.
|