View Single Post
Old 27 May 2010, 15:58   #130
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by danonino:
Originally Posted by buticut:
Worldwide: $980,503,000
Yeah, complete failure....

O, da. Uitasem, calitatea unui film se masoara in banii dati de niste imbecili.

Imbecilul:
<< Toata lumea se duce sa il vada. Trebuie sa ma duc si eu ca se duce lumea. Toti mi-au spus ca cel mai misto film, ca e foarte tare 3d, ca "se" merita sa il vezi. Cum pot sa nu ma duc sa il vad? Cum pot sa zic ca nu mi-a placut dupa ce s-a dus atata lume la el? E misto rau filmul, chiar daca eu nu l-am vazut. Trebuie sa fie tare, toata lumea zice asta, clar ca e meserie filmul. Mai e si 3d, nu are cum sa fie decat un film bun. >>

Tim Burton, o sa mai creasca si el? A ramas la mintea unui copil de 5 ani.
Charlie si fabrica de ciocolata, Edward Maini de Foarfece, Alice in Tara Minunilor ... un film mai inteligent ca altul, plin de substanta, abunda de materie cenusie.

Sa nu uit de alt film penibil: Batman Returns. Oribil. Nu inteleg cum de e apreciat de lumea care a depasit varsta de 5 ani.

Planeta Maimutelor mi s-a parut ok, nu m-am luat la injuraturi pentru timpul petrecut la film, multumita finalului.
O sa ma uit si la Sweeney Todd sa vad cum e.

Imbecilul:
<< Nu obisnuiesc sa citesc cu atentie mesajele dintr-un topic. Consider ca doar ceea ce scriu eu merita pierdere de secunde/minute/ore. Cateodata insa, mai imi fuge privirea pe un reply scris cu litere ingrosate. Decid sa nu il citesc in intregime - nu ma intereseaza decat sa postez un atac cat mai rapid si feroce, asa ca ma uit la ultima parte a sa, cea cu multe numere. Ma bag precum musca in ciorba, scotand citatul din context, ca deh, asa vor muschii mei. >>

Stii ca daca te-ai dus sa il vezi la cinema, intri si tu in 'categoria' propusa de tine, nu? Si mai stii si ca a contat mai mult pentru public implicarea lui Johnny Depp si a lui Tim Burton in proiect, decat faptul ca a fost in 3D, nu?

Quote:
Tim Burton, o sa mai creasca si el? A ramas la mintea unui copil de 5 ani.
Charlie si fabrica de ciocolata, Edward Maini de Foarfece, Alice in Tara Minunilor ... un film mai inteligent ca altul, plin de substanta, abunda de materie cenusie.

Tim Burton are doar entuziasmul unui copil de 5 ani. And that's a good thing. Un regizor care nu pune pasiune in ceea ce face, indiferent ca ii iese sau nu filmul, nu va putea fi vreodata numit 'artist'. For your information, dintre filmele mentionate de tine, doar ES a fost scris de catre Burton. Ca 'isi mai da si el cu parerea' si isi mai aduce aportul la scenarii, e altceva. De ex. 'the daddy issues' din CatCF - clar mana lui Tim . Tu cam confunzi regia cu scenaristica...
Totusi intr-o alta ordine de idei, as dori ca Tim sa regizeze ceea ce scrie...stiu ca inca mai poate!

Quote:
Sa nu uit de alt film penibil: Batman Returns. Oribil. Nu inteleg cum de e apreciat de lumea care a depasit varsta de 5 ani.

Mi-a placut mai mult decat primul Batman, in mare parte pentru ca am scapat de strigatele lui Kim si a intrat Catwoman in peisaj . Eh, asa e viata, nu le putem intelege pe toate. Mai mananca Danonino sa cresti mare, poate atunci o sa reusesti sa pricepi mai multe.

Quote:
Planeta Maimutelor mi s-a parut ok

Ouch ouch...daca pana si eu care il ador pe Tim si il apar cu pretul vietii am considerat filmul asta o porcarie....clar, avem o problema. Nu il consider in asa mare parte responsabil de esecul filmului, dar tot e o pata neagra in CV-ul lui.

Quote:
O sa ma uit si la Sweeney Todd sa vad cum e.
Sweeney Todd e EPIC! Don't listen to Pitbull!

Alice e pe punctul de a depasi miliardul, dar atat Tim, cat si Johnny merita asta. Si cand te gandesti ce greu ii era lui Tim prin anii '90 sa ii convinga pe producatori ca Johnny era cel mai potrivit pentru roluri...

Originally Posted by Pitbull:
Booty, there's fresh meat here!
Go for it!

Yay, fresh supplies ! O bucata meat pie for the gentleman?

Last edited by buticut : 27 May 2010 at 16:32.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif