Originally Posted by StefanDo:
nu, dragomara, eu o sa te ajut doar sa nu te gandesti (sau sa nu aiba rost sa te gandesti) la cinemagia in perioada respectiva
|
Fii pe pace, când dau logout CineMagia (şi evident tu) dispăreţi. Ziua în care-mi voi aminti de voi va fi foarte nefericită, pentru că va însemna că m-am tâmpit şi că nimic bun, frumos, cu sens şi sensibil nu-mi va mai fi rămas de făcut în viaţa asta.
@on-topic: îţi reproşez:
- că nu ai citit / aplicat / respectat regulamentului,
- că nu ai citit/ aplicat / respectat fişa postului tău,
- că te pricepi la filme tot atât de bine ca un cizmar,
- că nu ai pic de morală, educaţie, bun-simţ,
- că cea care te scoate din anonimat nu e nicidecum prostia, ci combinaţia asta letală de răutate, lipsă de discernământ şi rea-voinţă. Într-un cuvânt eşti doar... malefic,
- că în 3 ani de zile nu te-am văzut crescând pe absolut niciun plan, ba mai mult îmi pare că dpdv profesional eşti tot într-o cădere,
- că tb. să-ţi repet din lună în lună aceleaşi reproşuri, pe care nu cred că faci nici măcar minimum de efort pentru a le citit. Sau poate le-oi citi, dar nu le pricepi, mai ştii?!
Aaaa... şi unde ştiu că eşti încă la capitolul poze colorate primeşte, te rog aceste emoticoane care şă-ţi amintească de valoarea ta şi de sentimentele nobile pe care le trezeşte activitatea ta pe acest site...

.
PS: ţine-o tot aşa! [De parcă ai ştiu, putea, dori altfel!

]
PS1: te rog roagă-i pe Illo sau pe Eufrosin să-ţi traducă, ei se pricep atât de bine la vieţile altora.