Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 26 May 2010, 11:36   #836
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs down

Originally Posted by StefanDo:
nu, dragomara, eu o sa te ajut doar sa nu te gandesti (sau sa nu aiba rost sa te gandesti) la cinemagia in perioada respectiva
Fii pe pace, când dau logout CineMagia (şi evident tu) dispăreţi. Ziua în care-mi voi aminti de voi va fi foarte nefericită, pentru că va însemna că m-am tâmpit şi că nimic bun, frumos, cu sens şi sensibil nu-mi va mai fi rămas de făcut în viaţa asta.

@on-topic: îţi reproşez:
- că nu ai citit / aplicat / respectat regulamentului,
- că nu ai citit/ aplicat / respectat fişa postului tău,
- că te pricepi la filme tot atât de bine ca un cizmar,
- că nu ai pic de morală, educaţie, bun-simţ,
- că cea care te scoate din anonimat nu e nicidecum prostia, ci combinaţia asta letală de răutate, lipsă de discernământ şi rea-voinţă. Într-un cuvânt eşti doar... malefic,
- că în 3 ani de zile nu te-am văzut crescând pe absolut niciun plan, ba mai mult îmi pare că dpdv profesional eşti tot într-o cădere,
- că tb. să-ţi repet din lună în lună aceleaşi reproşuri, pe care nu cred că faci nici măcar minimum de efort pentru a le citit. Sau poate le-oi citi, dar nu le pricepi, mai ştii?!

Aaaa... şi unde ştiu că eşti încă la capitolul poze colorate primeşte, te rog aceste emoticoane care şă-ţi amintească de valoarea ta şi de sentimentele nobile pe care le trezeşte activitatea ta pe acest site... .

PS: ţine-o tot aşa! [De parcă ai ştiu, putea, dori altfel! ]

PS1: te rog roagă-i pe Illo sau pe Eufrosin să-ţi traducă, ei se pricep atât de bine la vieţile altora.

Last edited by Dragomara : 26 May 2010 at 11:39.
Dragomara is offline   sendpm.gif