Originally Posted by miercuri:
Ah, si Bardem imparte premiul pentru cel mai bun actor cu Elio Germano (La Nostra Vita), nu?
|
So I heard....initial citisem doar despre Bardem. Mi se pare surprinzator ca filmul lui Amalric a castigat 2 premii, dupa ce a avut review-uri mixte. Pacat ca nu a mai ajuns Godard la Cannes, cosmarul oricarui regizor/actor e sa auda sunetul scaunelor din cinema care se ridica atunci cand oamenii isi parasesc locurile si la filmul lui oamenii au parasit sala in numar mare. Ar fi fost interesant sa il vedem cum isi apara filmul la conferinta de presa.
Apropo de asta, ca tot se vorbeste ca unii artisti nu stiu cand sa se retraga, credeti ca e o scuza valida faptul ca pentru ei actoria/regia etc. este o meserie ca oricare alta si nu se pot imagina facand altceva? Sau e prea greu de scuzat faptul ca si-au iesit din mana si ca nu mai sunt in stare sa faca ceva de calitate?
De exemplu as fi vrut ca ultimul film al lui Chaplin sa fie Limelight, sa isi incheie cariera in glorie. Sigur ca ultimele 2 bombe nu ii diminueaza din genialitate, dar imi lasa un oarecare gust amar.