Originally Posted by illotempore2002:
Ipu, iti vand o retzeta a succesului. Iesi din jocurile ei si nu va mai avea cu cine sa se certe. Nevoia de conflict e cea care o tine in viata. Cu cat te certi mai mult cu ea, cu atat mai mult ii place si cu atat mai departe va merge cu agresivitatea. Cearta-te cu ea cand nu ai ce face. Trebuie sa ai empatie pt astfel de cazuri si nu sa intri in conflict cu ea. Incearca sa intelegi ca e asa cum e din foarte multe motive si ca explicatiile rationale si sfaturile bune sau corecte logic nu functioneaza. Problemele sunt in alta parte si nu o sa i le rezolve nimeni pe forum.
|
Nu mai continuu; fac numai o precizare.
E vina mea, că nu mă descurc cu emoticoanele. Nu am cum să redau schimbarea de glas în scris. Recitiți cu toții tot ceea ce am postat mai aseară. Departe de a mă certa cu ea sau de a-mi bate joc de ea, eu mă rog pe un ton blând și tandru de ea să se poarte omenește. Mi-e milă de ea. Are nevoie de cineva care să țină la ea, care s-o ocrotească și să-i alunge singurătatea. Și eu, și alți forumiști am vrea să-i vorbim numai pe tonul ăsta, dar ne e rușine să ne umilim - așa cum am făcut eu aseară și cum nici eu nu cred c-aș mai fi în stare s-o fac din nou - opunând căldura sufletească, iubirea creștinească și omenească de aproape urii și impulsului distructiv vădite de către sora noastră.