View Single Post
Old 20 May 2010, 21:58   #2130
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Thumbs up

Originally Posted by illotempore2002:
Ipu, iti vand o retzeta a succesului. Iesi din jocurile ei si nu va mai avea cu cine sa se certe. Nevoia de conflict e cea care o tine in viata. Cu cat te certi mai mult cu ea, cu atat mai mult ii place si cu atat mai departe va merge cu agresivitatea. Cearta-te cu ea cand nu ai ce face. Trebuie sa ai empatie pt astfel de cazuri si nu sa intri in conflict cu ea. Incearca sa intelegi ca e asa cum e din foarte multe motive si ca explicatiile rationale si sfaturile bune sau corecte logic nu functioneaza. Problemele sunt in alta parte si nu o sa i le rezolve nimeni pe forum.
Tu mai lipseai, minte creaţă şi suflet lipsă!

Să înţeleg că ţerminaşi cu propriile-ţi "analize", actuală Miss Snobism (a se citi Piţi-fără-ţâţe), fostă miss Vulgaritate-n-fund-de-provincie, sau ce?!

Încearcă să-ţi rezolvi problemele tale, şi după, te rog arată-mi prostul ca te va plăti pentru terapia... nesimţirii, probabil, că la alta nici că vei accede vreodată, iubire!

Haide, pa! Vezi că e Judex după colţ, cu pantalonii-n mână, că ăsta îţi e viitorul. (asta ca să vezi ce analize la obiect ştiu eu să fac.

PS: îmi cer scuze pentru lungimea mesajului, ştiu că-ţi tb. luni pentru a-l citi şi pricepe.

Last edited by Dragomara : 20 May 2010 at 22:03.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif